استارت آپ Filamentive ، فیلامنت هایی ویژه چاپ سه بعدی صنعتی تولید خواهد کرد.
استارتاپ فیلامنت های پرینت سه بعدی با نام Filamentive مستقر در بریتانیا که به ایمنی و پایداری متریال های خود می ب...
اخبار فیلامنتفیلامنت استیل یکی از نیاز های کاربران پرینترهای سه بعدی است. بخصوص کاربرانی که در حوزه های صنعتی و عملیاتی به تولید قطعات کاربردی می پردازند. شاید امروز همان روزی است که خیلی ها منتظر آن بودند تا بتوانند رویای چاپ یک رول فیلامنت از جنس استیل را در واقعیت لمس کنند.
Metallum3D، یک تولید کننده فیلامنت در ویرجینیای آمریکاست که مواد مصرفی مختص پرینتر های FDM را تولید و عرضه میکند. اخیرا این شرکت اعلام کرده که در حال انجام آخرین آزمایش های خود بر روی فیلامنت Stainless Steel 316L می باشد.
در همین باره Nelson Zambrana، مدیرعامل Metallum3D می گوید:
وزن این فیلامنت 1.75 که از استیل 316L می باشد، مشمول 91.7 درصد فلز بوده و حجم فلز در آن برابر 61.5 درصد حجم کل آن است. همچنین این ماده مصرفی با حداقل قطر خم شدگی 95 میلیمتر دارای انعطاف نسبتا مناسبی است. تولید این فیلامنت با فولاد گرید بالا و انعطاف خوب یک چالش بسیار دشوار برایمان بوده که نزدیک به یکسال از ما زمان گرفته است. مجموعه ما از سال 2016 با هدف تولید مواداولیه فلزی برای پرینت سه بعدی تاسیس شده و همواره در این راستا در حال تلاش است.
این فیلامنت فلزی توسط پودر فلز ارزان قیمتی تولید شده است که از آن در قالب های تزریق استفاده میشود. همچنین در ترکیبات این فیلامنت پلیمر به عنوان ماده ادغام شونده با فلز حضور دارد. وقتی این ماده اولیه توسط یک پرینتر سه بعدی FDM پرینت شد، در یک کوره مایکروویو قرار میگیرد که در نهایت قسمت فلزی آن باقی بماند. فیلامنت های فلزی Metallum3D را میتوان توسط هر پرینتری که یک نازل فولادی مقاوم در برابر سایش داشته و دارای صفحه گرم (Heat Bed) است، پرینت کرد. جالب است بدانید که تا به حال محدوده ابعادی سازه های فلزی تولید شده با پرینتر های سه بعدی FDM 10x10x8 اینچ بوده که کوره مایکروویو Metallum3D نیز در این ابعاد ساخته شده است. از این کوره میتوان جهت خشک کردن و خالص سازی محصولات نهایی استفاده نمود.
همان طور که همه ما میدانیم تا به حال پرینتر های سه بعدی زیادی برای تولید قطعات فلزی ساخته شده اند. اما بحث اصلی پر هزینه بودن پرینتر ها و فناوری هایی مانند SLM است که برای بسیاری از کاربران هنگفت و دست نیافتنیست. اما امروزه کمپانی هایی نظیر Desktop Metal، Markforged و Rapidia سعی بر آن داشته اند تا پرینت سه بعدی فلزات را با فناوری FDM و ارزان تر از همیشه در دسترس عموم قرار دهند. در همین راستا تولید کنندگان مواد مصرفی نظیر BASF نیز در حال ساخت و توسعه فیلامنت هایی هستند که با دستگاه های FDM قابل پرینت بوده و با یک پروسه پردازشی بعد از چاپ به یک قطعه تمام فلزی تبدیل می شوند.
بدون شک تمامی این قدم ها در امتداد دست یافتن به فناوری تولید قطعات فلزی با روش های کم هزینه و بدون دردسر در صنعت پرینت سه بعدی است که به نظر میرسد با تلاش های فراوان فعالان این زمینه به زودی محقق خواهد شد.